Cautare

424 de rezultate pentru "consumatorii de ketamina hateg" (7.75 secunde)
Chiar daca exista o serie de avantaje, este foarte posibil ca acestia sa nu poata face fata provocarilor pietei unice europene, lucru ce va insemna falimentul micilor agenti economici.
Conform Planului de actiuni al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pe anul 2007, zilnic se desfasoara activitati de control, la nivel national, pentru verificarea respectarii prevederilor legale in domeniul protectiei consumatorilor la comercializarea alimentelor, produselor nealimentare si a prestarilor de servicii.
Prigat Juice 100% (suc de portocale sau tropical 100% fara adaos de zahar) in ambalaj PET de 1,2 litri reprezinta cel mai nou produs lansat pe piata romaneasca de compania Quadrant Amroq Beverages, membra a Grupului PepsiAmericas.
Aproape 1,4 milioane de consumatori de energie electrica abonati ai Electrica Oltenia sunt jecmaniti lunar de statul roman. Folosindu-se de noul Cod Fiscal, Ministerul Finantelor umfla facturile cu o acciza calculata la o valoare de mult apusa. ... peste 95 de milioane de lei vechi pe luna.
Apele de suprafata si cele din subteran nu mai pot fi folosite de agentii economici daca acestia nu-si instaleaza aparate de masura, din pricina ca Directia Apelor Jiu nu mai emite autorizatie in cazul in care solicitantul nu-si masoara consumul.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) va infiinta in marile centre comerciale birouri unde consumatorii pot depune reclamatii.
Ea nu este altceva decat o suma de bani care se plateste in plus pentru fiecare produs electrocasnic sau electronic cumparat.
Grupurile de interese din randul furnizorilor de echipamente pentru Unitatea II a Centralei Nuclearo-Electrice de la Cernavoda atenteaza la siguranta nucleara prin livrarea unor tevi de o calitate mai mult decat indoielnica care au fost deja instalate la echipamente de prima importanta ale Reactorului nr.2.
Cel putin asa sustin oficialii companiei de stat din Capitala care detine si o sucursala la Constanta cunoscuta sub denumirea de CET.
Producatorii de tigarete din Romania ar putea sa depaseasca termenul-limita de implementare a avertismentelor grafice pe pachetele de tigarete impus de Ministerul Sanatatii, potrivit Mediafax.
Pretul energiei electrice ar putea inregistra in acest an o crestere usoara, daca va fi un an secetos, care ar impune utilizarea cu preponderenta, la productia de electricitate, a carbunilor si gazelor naturale, a declarat ieri ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, citat de Mediafax.
Dezvoltat si produs în totalitate în Slovacia, cee’d vrea sa „rupa gura târgului“ cu un pret competitiv si un pachet generos de dotari, începând cu varianta standard.Pâna la cee’d, Kia a propus masini cu echipari destul de modeste.
Ultima gaselnita in materie de plati este cea denumita "contactless PayPass". De fapt, este vorba despre o tehnologie prin care se poate face o plata doar prin aratarea cardului, fara a fi nevoie de trecerea acestuia prin POS si semnatura pe chitanta.
Unitatile de procesare a laptelui au colectat in primele patru luni ale anului cu aproximativ 40.000 de tone mai mult lapte decat in aceeasi perioada a anului trecut.
Proiectul Guvernului privind infiintarea unui fond de ajutor social pentru consumatorii casnici de gaze naturale cu venituri reduse a ramas la stadiul de intentie, singurele discutii dintre autoritati si companiile energetice avand loc la sfarsitul anului trecut, la anuntarea programului.
Guvernul a aprobat la ultima sedinta o hotarare pentru liberalizarea completa a pietei de gaze naturale si energie electrica de la 1 iulie 2007, dand astfel posibilitatea tuturor consumatorilor de a-si alege furnizorul, a declarat, purtatorul de cuvant al Executivului, Camelia Spataru, citata de NewsIn si preluata de The Money Channel.
Asociatia care colecteaza taxa ecologica aplicata electrocasnicelor si care trebuie sa se ocupe de reciclarea acestora nu a fost inca autorizata de Ministerul Mediului. In ciuda acestui fapt, de la 1 iulie pretul electrocasnicelor a crescut, la unele magazine din Oradea, cu pana la 44 de lei.
Comisia Europeana a propus saptamana aceasta infiintarea unei Carte a consumatorilor de energie care sa includa drepturile acestora in relatiile cu companiile de gaze si electricitate, transmite Reuters.
Agentii economici care beneficiaza de serviciile de irigatii vor plati pentru energia electrica maximum 0,4685 lei pe kWh/an pe timpul zilei si 0,2343 lei pe kWh/an pe timpul noptii, potrivit unui ordin al Autoritatii de Reglementare in domeniul Energiei, publicat in ,,Monitorul Oficial".
In piete, legumele de sezon au preturi de delicatese, din cauza secetei excesive. Preturile difera atat in functie de produs cat si de regiune.
google-analytics.com